Summa sidvisningar

torsdag 6 januari 2011

lutfisk...

Har idag haft en riktig slappardag. Fick ligga kvar i sängen o gick inte upp förrän tio :) Stefan är bara så bäst ibland! :)
Kl 11 skulle Henny på barnkalas hos Emilia. Det var visst ett kul kalas sa Henny. På söndag är det Hennys tur med kalas. Dock ett ganska litet. 5 st är bjudna. Tycker allt blir så stort när det gäller kalas för barnen. Men nåt skulle hon få ha, hon hade inget kalas förra året o har tjatat sedan dess om att hon ska ha kalas. Nästan alla på hennes avdelning hade kalas förra året så nu är det dags för Henny :)

Sitter nu hos Stefans mamma o pappa. Lutfisken är uppäten o vi har kollat på snowroller o nu är den ofriviliige golfaren på. Snart bär det av hemåt för mig o Stefan. Barnen sover borta i natt. Henny hos farmor o farfar och Elsa hos Sandra o Stoffe. Vi har även pratat om hur kul det skulle vara att åka till alperna nästa år. Hoppas vi får ihop det!! Längtar tillbaka. Men så har vi sagt att vi inte ska åka förrän barnen kan åka skidor någorlunda men vi får se hur det blir med det :) finns ju skidskola där nere med ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar