Summa sidvisningar

söndag 24 oktober 2010

söndag...

söndag idag och jag ligger fortfarande o är dålig. men måste nog till jobbet i morgon för en kollega har semester o den andra verkar ha öroninflammation...men alvedon löser allt va?? det hoppas vi =)
har legat på soffan hela dagen och det är ganska så långtråkigt. fy attans vad tråkigt det är. men skönt att barnen är friska i alla fall så i morgon väntar förskola för båda två och sen dans på kvällen för henny. med sin nya dansdräkt och dansskor =) godingen, hon tycker hon är jättefin...o det är hon såklart...alltid! =)

idag har stefan grejat i källaren. ett element var i vägen så det blir lite annorlunda mot vad vi tänkt. kaklar inte hela hörnet där duschkabinen stod men vi får bra duschyta ändå. så nästa helg kanske det kan kaklas. vi är ju lite utan dusch så jag känner att detta projekt kan få gå ganska fort. ska ju ner till gbg på torsdag med hennys rygg (o resten av henny med så klart *haha*) så då kan vi åka till biltema för att inhandla det sista.

i torsdags pratade jag med läkaren som skickat remisser ang hennys rygg till gbg. på tisdag hör hon av sig om det blir även en magnetröntgen för att kunna se nerver o sånt med. henny har beskrivit sin smärta med att det gör ont på ett ställe o sedan går som ett streck uppåt så kanske kanske. men helst vill de kanske inte göra det då det krävs att de söver ner henny o så. kommer kännas jobbigt om de ska göra det men men..det får allt gå bra. bara de hittar varför Henny har ont i ryggen...kanske hittar de inget o då får vi väl göra det bästa av situationen. det enda läkaren inte fått svar på än är reumatismproverna som de tog med allt annat så vi får väl hoppas att de kommer till läkaren snart så man vet.

nu ska jag fortsätta vila lite då!!
kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar